Algemene Voorwaarden

Definitieve reservering
Het maken van een definitieve reservering is bindend. Bij het aangaan van een definitieve reservering verklaart u zich akkoord met onze voorwaarden.

Betaling
Nadat u definitief geboekt heeft, dient u een aanbetaling te doen van 30 procent van de totaalprijs. Het restantbedrag dient u 6 weken voor aankomst te hebben voldaan. Indien u een reservering maakt binnen 6 weken voor aankomst, dient u het gehele factuurbedrag per ommegaande te voldoen. Bij niet tijdige betaling sturen wij u een herinneringsmail waarna u alsnog dient te betalen.

Annulering en kosten
Bij annulering hanteren wij de volgende annuleringskosten: 
a. bij annulering tot 42 dagen vóór de dag van aankomst: 30% van de kale huurprijs. 
b. bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag vóór de dag van aankomst: 60% van de kale huurprijs. 
c. bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de dag van aankomst: 90% van de kale huurprijs. 
d. bij annulering op de dag van aankomst of later: de volle reissom.

We raden u aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten waarop u deze kosten eventueel kunt verhalen.

Risico
Het gebruik van zaken in en rondom de woning is voor eigen risico van de huurder. De verhuurder kan hier niet aansprakelijk voor gesteld worden.

Borg
Wij vragen een borgsom van 50 euro. Dit krijgt u na verblijf weer teruggestort op uw rekening als u het huisje weer schoon en heel achterlaat. Mocht er tijdens uw verblijf iets kapot gaan, dan bent u verplicht dit te melden aan verhuurder.

Hond mee?

Wij zijn zelf dol op honden en ze zijn dan ook welkom bij ons. Maar, als u een huisdier meeneemt, vragen wij u er wel voor te zorgen dat de andere gasten hier geen last van ondervinden. Laat uw hond dan ook niet lang alleen in het huisje. Ook vragen we u dat u voor vertrek goed stofzuigt.

Beschikbaarheid

Check de beschikbaarheid van onze accommodaties en boek direct!